Siirry suoraan sisältöön

Kulta rahaksi
Vaihda vanhat kultakorut rahaksi.

🔒 100% luotettava ja turvallinen
😊 Yli 800 iloista asiakasta kuukausittain
💰 Paras hinta netissä*

Kulta rahaksi laskuri

Tilaa maksuton myyntipakkaus, joka sisältää kaiken tarvitsemasi myyntiä varten.

1g
1g 1000g
57.13€
Siirrämme sinut eteenpäin yhteistyökumppanillemme, joka tarjoaa parhaan hinnan kullasta, hopeasta, palladiumista tai platinasta.
Sinut ohjataan:
verkkokulta
Jokaisesta sivustomme kautta myydystä kullasta lahjoitamme pienen osan hyväntekeväisyyteen.

Vaihda kulta rahaksi 3 helpossa vaiheessa

Tilaa Maksuton ja vakuutettu kullanmyynti paketti, joka sisältää kaiken mitä tarvitset.

Lähetä kultasi kirjeessä ennakkomaksetulla postilla.

Saat arvion kullastasi, jos olet tyytyväinen voit vaihtaa ne rahaksi tai pyytää palautuksen.

Kullan hinta on kaikkien aikojen korkeimmissa lukemissa.
Nyt jos koskaan on oikea aika myydä.

Vaihda kulta rahaksi Kultamatin avulla

Onko sinulla koruja, kultaa tai romukultaa jonka haluat muuttaa rahaksi?

Meidän tehtävämme Kultamaatti.fi-sivustolla on löytää sinulle yritys, joka on valmis maksamaan parhaan hinnan kullastasi.

Kullaan myynti itsessään on helppoa, kun sopiva palvelu on löytynyt. Tilaa heiltä maksuton kullanmyynti paketti, jonka sisällä toimitat kultasi arvioitavaksi yritykselle.

Jos et ole tyytyväinen sinulle tarjottuun hintaan, saat korusi takaisin. Suosittelemme käyttämään vain esittelemiämme palveluita, jotka eivät peri sinulta kuluja kullan palauttamisesta.

Sivumme yläreunasta löytyy pikavalinta siirtyä yhteistyökumppanimme sivuille, joka tarjoaa kullakin hetkellä parasta hintaa kullasta verrattuna muihin markkinoilla toimiviin yrityksiin.

Voit siis turvallisin mielin siirtyä tilaamaan myyntipakkauksen ja pyytää tarjouksen kullastasi. Jos tarjous miellyttää, saat rahat jopa vain 4 tunnin kuluessa.

Onko kullan myynti turvallista?

Kullan myynti verkossa on täysin turvallista. Esittelemme vain tunnettuja ja turvallisia Suomessa toimivia palveluita, jotka ovat virallisia yrityksiä ja heillä on pitkä historia romukullan ja jalometallien ostajana.

Sen lisäksi, että yritykset itsessään ovat luotettavia. Kaikki postitukset ovat vakuutettuja aina 5000 eurosta jopa tarvittaessa 15 000 euroon asti.

Eli mikäli toimitus syystä tai toisesta hukkuisi, saisit rahasi takaisin joka tapauksessa.

Sinun ei myöskään tarvitse hyväksyä romukullastasi annettua tarjousta jos se ei miellytä sinua. Tätä kutsutaan tyytyväisyystakuuksi, joka parantaa yritysten imagoa ja läpinäkyvyyttä.

Käydään vielä seuraavaksi läpi lyhyesti, millä perusteella kullasta maksettava hinta määräytyy.

Mikä vaikuttaa kullan hintaan?

Kullan hinta markkinoilla vaihtelee päivittäin ja yritykset, jotka ostavat sinulta kultaa perustavat oman tarjouksensa juuri markkinahintaan.

Hyvin tyypillisesti kullastasi maksettava palkkio vastaa lähes samaa kuin markkinahinta, mutta siinä on noin 2 – 4% marginaali kullan ostavalle yritykselle.

Hajonta suomalaisten kultaa ostavien yritysten kesken on kuitenkin suurta, jonka takia myös maksettavissa korvauksissa on suuria eroja. 

Juuri näiden erojen takia perustimme tämän sivuston, jonka tarkoituksena on tuoda alalle lisää läpinäkyvyyttä ja tarjota myyjille aito mahdollisuus myydä kulta aina parhaalla hinnalla.

Hyvin karkea esimerkki havainnollistamaan kullasta tarjottavaa hintaa:

24K / 999 kullan markkinahinta on 50€ / g. Yritykset ovat valmiita maksamaan siitä 47€ / g, jolloin yrityksen voitoksi / riskiksi jää viimeiset 3 euroa. Jotkin yritykset saattava tarjota jopa vain 37€ tässäkin esimerkkitilanteessa, jolloin voit saada jopa satoja euroja vähemmän.

Mitä ovat kiertävät kullan ostajat?

Monet yritykset tarjoavat kuluttajille mahdollisuuden vaihtaa romukultansa suoraan rahaksi joko toimipisteellä tai sitten paikkakunnalta toiseen kiertävässä ”liikkuvassa toimipisteessä”.

Liikkuvia toimipisteitä löytyy ainakin seuraavilta paikkakunnilta:

  • Helsinki
  • Vaasa
  • Espoo
  • Turku
 

Liikkuvien eli kiertävien kullan ostajien etuna on se, että voit pyytää tarjouksen suoraan livenä. He mittaavat korujesi jalometallipitoisuuden ja tekevät tarjouksen siihen perustuen.

Verkosta pyydettävien myyntipakettien etuna on kuitenkin se, että sinun ei itse tarvitse liikkua mihinkään ja saat saman tarjouksen ilman vaivaa.

Lisäksi näitä kiertäviä kullan ostajia ei ole paljon ja niiden joukossa saattaa olla huijareita, jotka voivat asettaa esimerkiksi vanhempien tai ikäihmisten omaisuutta vaaraan.